En kollega och jag har diskuterat en hel del kring ämnet lycka. Vad det är i forskning och vad vi känner att det är? Jag känner mycket lycka och glädje och han känner lite. Så vi har jämfört och pratat mycket om hobbyer, vänner och relationer – våra Berlinliv.

Dansen spelar definitivt en viktig roll i mitt vardagsliv. Timmarna i dansstudion gör mig stark och glad och energisk. Det är en utmaning med framsteg och framgång. Ibland är det svårt och torrt; som gårdagens femtimmars salsa-workshop. Och ibland är det bara roligt och svettigt; som en tiotimmars Ragga Jam-workshop som jag deltog i för några veckor sedan.

Tio timmar? Jo, jag var lyckligt lottad och rymdes med på min idol Laure Courtellemonts workshop här i Berlin tillsammans med Crazy Hype. Bucketlist, check. Mitt lyckligaste ögonblick under dagen var när jag till slut fick en kram av honom och fick prata med Laure, tacka henne och krama om hennes arm. Men självklart är det inte bara skickliga världsstjärnor som dessa som gör mig lycklig, utan den där energin som utlöses efter ett svettigt danspass…

 

 

Annat som gör mig lycklig kommer att presenteras i senare inlägg.

Advertisements

Dansen gör mig stark och lycklig

Gallery

One thought on “Dansen gör mig stark och lycklig

  1. Pingback: Att söka lycka – Att känna lycka | feel my bicep

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s